joi, 28 iulie 2016

Avantajele aduse de otel arhitecturii contemporane


Conceptul de modernism castiga popularitate la nivel mondial mai ales dupa al Doilea Razboi Mondial. Multi dintre arhitecti au adoptat modernismul arhitectural, acesta fiind un stil dominant pentru cladirile secolululi 21.

Printre caracteristicle arhitecturii moderne remarcam:

- respingerea stilurilor istorice ca sursa a formei arhitecturale
- eliminarea detaliilor lipsite de importanta
- structura clara, bine definita.

Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare. Evolutia acestui proces fiind evidenta: in anul 1950 erau doar 11 cladiri care depaseau 200 m, astazi exista peste 935 de cladiri mai inalte de 200 m, la nivel mondial si numarul acestora este intr-o continua crestere.

Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.

h-metal.ro-tabla-zincata-foaie

Sectorul de locuinte si constructii este cel mai mare consumator al produselor din otel astazi, statisticile indicand un procent de 50%, din productia mondiala de otel.
Astazi, constructorii cauta solutii convenabile, inovatoare si rapide. Prin produsele si serviciile oferite, H Metal permite clientilor sa puna in aplicare cele mai indraznete proiecte.

otel-rotund-hmetal

Oferta de produse pe care le puteti achizitiona de pe site-ul companiei este foarte variata si cuprinde: teava (patrata, rectangulara si rotunda), cornier, platbanda, tabla (decapata, neagra, striata si zincata) si profile U, I sau H. Produsele metalurgice comercializate sunt confectionate in conformitate cu standardele de calitate europene.

hmetal-teava-zincata-patrata-1

Arhitecti renumiti, cu un talent iesit din comun si cu o viziune inovatoare, printre care se numara Zaha Hadid, Frank Gehry sau Moshe Safdie au contestat ideea de a folosi produsele din otel pur si simplu pentru a construi scheletul unei cladiri. In schimb au creat structuri inovatoare care demonstreaza versatilitatea otelului si integrarea sa perfecta cu cu sticla, piatra si alte materiale.

platbanda-din-otel-hmetal

Despre H Metal
H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu