joi, 27 octombrie 2016

Influenta stilului industrial in productia de mobilier


Trendul mobilierului industrial s-a extins in momentul in care dezvoltarea zonei urbane a generat reconvertirea spatiilor industriale neutilizate (hale si depozite) in spatii de locuit.

Metal Creativ are in portofoliul sau de produse Linia Industrial care are un design unic, cu amprente vintage, personalizat dupa imaginatia celor care isi doresc acest tip de mobilier.

Tinem foarte mult la calitatea produselor create si acordam o atentie deosebita detaliilor. Executia pieselor de mobilier implica procese precum: debitare, sudare, sablare si/ sau vopsire.

Accentele metalice realizeaza o conexiune discreta intre stilul vintage si cel industrial. Utilizam metalele precum otelul, specific stilului industrial, domolit considerabil de caldura lemnului natural, astfel incat fiecare piesa de mobilier rezultata are personalitatea sa.

banca-lemn-metal-creativ

Cunoscunad multiple transformari de-a lungul timpului pentru a se putea adapta stilului de viata contemporan, mobilierul industrial a pastrat cateva caracteristici distinctive: simplitate, finete de suprafata si lipsa ornamentelor excesive.

banca-lemn-si-profil-metalic-stil-industrial

Obiectele de mobilier Metal Creativ, inspirate de stilul industrial, combina frumusetea fibrei naturale a lemnului cu eleganta profilelor metalice. Caracterizate prin versatilitate, acestea se integreaza cu eleganta atat in spatiile moderne, cat si in cele vintage.

comoda-stil-industrial-metal-creativ

Acest stil de mobilier a reusit sa demonstreze ca profilele metalice, destinate de obicei constructiilor metalice, pot fi folosite cu succes pentru crearea unor obiecte atipice, cu un charm aparte.
Stilul industrial, functioneaza excelent in spatii publice, dar si in amenajarea oricarui tip de locuinta.

detaliu-sertar-comoda-lemn-brad

Pentru o comanda personalizata, trimite-ne propunerea ta la office@metal-creativ.ro

profile-metalice-mobilier-industrial

Ne place sa ne jucam cu metalul. Asa am ajuns sa cream orice obiect care trece prin imaginatia noastra sau a clientilor nostri. Pentru mai multe informatii, ne puteti vizita site-ul www.metal-creativ.ro si pagina de facebook Metal Creativ.

set-mobilier-industrial-metal-creativ

Din aceasta toamna ne puteti vedea produsele in showroom-ul din incinta Postavariei Romane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu