marți, 1 noiembrie 2016

PIATRAONLINE devine partener al Asociatiei Clubului Roman de Mobila (ACRM)


Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale, anunta parteneriatul cu Asociatia Clubului Roman de Mobila (ACRM) pentru a veni in intampinarea producatorilor de mobilier care folosesc piatra naturala, marmura sau ardezia flexibila SKIN.

„Parteneriatul cu Asociatia Clubului Roman de Mobila este o recunoastere a calitatii serviciilor pe care le oferim atat clientilor, dar si colaboratorilor nostri. Astfel, prin intermediul acestei asociatii dorim sa venim in intampinarea proiectelor de design care folosesc piatra naturala fie ca vorbim de marmura, granit, travertin sau de ardezia flexibila SKIN”, mentioneaza Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Scopul companiei PIATRAONLINE este acela de a se adapta la tendintele de ultima generatie in ceea ce priveste materialele de constructii pentru proiectele inovatoare de design interior sau exterior. Una din cele mai moderne solutii de decor este ardezia flexibila SKIN, piatra-flexibila cu aspect unic si natural. Disponibila in diverse nuante, isi face loc cu usurinta in orice spatiu din casa. Mai mult decat atat, ardezia se bucura de o serie de caracteristici care o descriu drept un produs inovator pentru finisarea caminului. Este vorba despre flexibilitatea cu care poate fi aplicata pe suprafete atipice, neregulate, precum si faptul ca dispune de o rezistenta mare la schimbare, nu se deterioreaza la razele UV si nici sub influenta apei. Cu ardezie flexibila se pot imbraca diferite obiecte de mobilier, dar se pot utiliza si la acele spatii care se doresc a fi puse in valoare (mese, scaune, obiecte de decor).

Showroom-ul si magazinul online, www.piatraonline.ro, sunt o veritabila sursa de inspiratie pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, insotite de imagini de referinta care includ produse si mixaje de produse, montate corect si corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic si primitor, numit simplu acasa.

Asociatia Clubul Roman de Mobila reuneste peste 40 de firme din domeniul industriei de mobilier si design de interior. La baza infiintarii ACRM a stat nevoia de o mai buna reprezentare a firmelor din Clubul Roman de Mobila, atat in relatia cu furnizorii, cat si cu clientii, fie asociatii sau companii multinationale. Astfel, ACRM reprezinta si promoveaza interesele producatorilor de profil in dialog cu partenerii interni si externi, alaturi de pregatirea personalului din industria mobilei.

Despre PIATRAONLINE
PIATRAONLINE este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.
Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro,
Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu