luni, 5 decembrie 2016

Wetterbest® lanseaza Colosseum, al cincilea profil de tigla metalica din portofoliu sau


Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, lanseaza Wetterbest® Colosseum, cel de-al cincilea profil de tigla metalica din portofoliul sau. Noul produs se remarca prin geometria aparte a panourilor de tigla metalica, zvelta si ampla, inspirata din arhitectura Colosseumului de la Roma, cu avantaje deopotriva estetice si functionale pentru acoperis.

„Ne-am dorit sa imbogatim portofoliul de produse cu un profil de tigla metalica care sa raspunda nevoilor diverse si in continua schimbare ale clientilor nostri. Dupa mai multe cautari, raspunsul a venit sub forma Wetterbest® Colosseum, un profil care reuneste eleganta si frumusetea antica a renumitului Colosseum din Roma Antica. Suntem nerabdatori sa aflam reactiile pe care le vom primi din partea clientilor nostri”, a declarat Dragos Irimescu, inginer proiectant, actionar majoritar Wetterbest.

Din perspectiva functionala, tigla metalica Wetterbest® Colosseum permite evacuarea rapida a apei acumulate la nivelul acoperisului, faciliteaza degajarea rapida a masei de zapada si ofera o rezistenta sporita la manipularea mecanica.
In plus, baza decupata pe contur ofera posibilitatea unor suprapuneri minime a panourilor de tigla, fara pierderi de material in timpul montajului. Rezultatul este un acoperis cu mai putine imbinari vizibile, uniform, economic si durabil.

ceas-de-perete-vartelnita

La nivel de design, noul profil imprumuta din eleganta tiglei ceramice cu care se aseamana si ofera acoperisului o nota traditionala datorita simplitatii ce caracterizeaza panourile de tigla. Colosseum se potriveste atat pentru constructii noi, cat si pentru proiecte de renovare, care prezinta o panta corespunzatoare, de minimum 12°.

Durata medie de viata a noului profil este de 50 ani, iar garantia variaza in functie de tipul de tabla ales. Astfel, pentru tabla cu aspect lucios garantia este de 10 ani, pentru tabla cu aspect mat 15 ani, respectiv 35 de ani pentru tabla mat Storm.

ceas-de-perete-vartelnita

Alaturi de Wetterbest® Plus, Click si Gladiator, profilul de tigla metalica Colosseum face parte din categoria produselor premium prezente in portofoliul companiei. Conform datelor proprii, Wetterbest este printre putinii producatori de sisteme de invelitori metalice care produc cinci profile distincte de tigla metalica in Romania.

ceas-de-perete-vartelnita

Caracteristici tehnice Wetterbest® Colosseum:

- Materie prima - Otel galvanizat la cald prevopsit, ArcelorMittal Germania
- Grosime - 0,5 mm – 0,6 mm
- Strat protectie Zinc – 225 - 275 g/m²
- Strat protectie vopsea - Poliester lucios - 25 μm, poliester mat - 35 μm, poliuretant mat 50 μm
- Culori RAL - Toate culorile disponibile in paletarul Wetterbest
- Lungimi panouri – 450 - 2900 mm
- Latime totala - 1150 mm
- Lungime pas tigla - 350 mm
- Inaltime ondula tigla – 45,5 mm
- Inaltime treapta intre pasi - 25 mm / 30 mm
- Distanta la sipcuire - 350 mm
- Panta minima la montaj - 12°

Detalii despre noul produs sunt disponibile pe www.wetterbest.ro.

Despre Wetterbest
Grupul Wetterbest este format din Depaco - producator de tigla metalica, tabla cutata si sisteme de drenaj, Polnebo - importator de folii, membrane, suruburi si ferestre de mansarda si Cortina - producator si distribuitor. Wetterbest detine una dintre cele mai mari capacitati de productie de tigla metalica si accesorii din Romania, prin cele doua fabrici de la Baicoi (jud. Prahova) si Podari (jud. Dolj).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu