marți, 22 decembrie 2015

Eficienta produselor metalurgice zincate


Unul dintre cele mai populare si mai des folosite materiale de constructie la nivel mondial este otelul. S-a demonstrat, de-a lungul timpului, ca protectia anticoroziva prelungeste considerabil viata cladirilor de birouri, halelor de productie si depozitare, podurilor, navelor etc..

Otelul structural este un material de constructii, cu o forma sau sectiune transversala specifica si anumite standarde de compozitie chimica si proprietati mecanice. Cele mai multe otelurilor utilizate in intreaga Europa sunt specificate pentru a se conforma cu standardul european EN 10025.

Desi are multiple beneficii, un dezavantaj al otelului este ca sub actiunea umezelii, a oxigenului si a sarurilor acesta poate fi afectat de coroziune. In aceste conditii, tratarea otelului pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru a asigurara longevitate produselor metalurgice. Otelul zincat este un otel acoperit cu un strat de zinc. Zincarea reprezinta una dintre metodele cele mai bune de combatere a fenomenului de coroziune a metalelor.

teava zincata patrata

H Metal livreaza produse din otel zicat termic sau electrolitic. Proiectantii si inginerii trebuie sa aleaga acoperirea cu zinc corespunzatoare fiecarei aplicatii in parte, tinand cont de calitatea atmosferei in care va lucra produsul zincat.

teava zincata foaie

Procesul de zincare este impartit in mai multe etape:

1. Degresarea
2. Decapare
3. Spalare
4. Fluxare
5. Uscare
6. Zincare
7. Control de calitate

Intre produsele metalurgice comercializate de compania noastra se regasesc: tevi, laminate, table si profile zincate.

Stratul de zinc aplicat prin zincarea termica este de cateva ori mai gros decat cel aplicat prin electro-galvanizare, fiind astfel si mai rezistent la coroziune.

cornier zincat cu laturi egale

Specialistii nostrii va recomanda sa evitati deteriorarea stratului de zinc, manipularea sa fie facuta cu chingi din textile, iar asezarea produselor zincate sa fie paleti din lemn sau tampoane din cauciuc.

platbanda galvanizata

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

joi, 17 decembrie 2015

Care sunt cele mai bune solutii de compartimentare pentru o locuinta?


Proprietarii de locuinte tind tot mai mult sa reconfigureze de-a lungul timpului aspectul locuintei pentru adaptarea acesteia la nevoile curente. Cele mai multe interventii in reconfigurarea unei locuinte vizeaza modul de amplasare al peretilor interiori, in cazul in care acestia nu sunt pereti de rezistenta. Solutiile tehnice pentru care se va opta trebuie sa fie usor de pus in opera si sa raspunda unor cerinte specifice care variaza de la caz la caz. Iata cateva dintre principalele avantaje oferite de patru solutii de zidarie YTONG diferite fiecare dintre ele, avand proprietati termoizolatoare si grad maxim de rezistenta la incendii!

Pentru fiecare dintre solutiile YTONG utilizate pentru realizarea unor pereti de compartimentare punerea in opera se face cu mortarul special in pat subtire care garanteaza planeitatea peretilor si un consum de pana la opt ori mai mic fata de mortarul in pat grosier.

ytong-design

YTONG Forte este solutia pentru realizarea peretilor de compartimentare specifica pentru constructiile pe structuri portante. Aceasta asigura cel mai inalt grad de izolare fonica din categoria peretilor structurali. Produsele sunt recomandate pentru delimitarea camerelor sau pentru peretii care despart doua apartamente aflate pe acelasi palier. YTONG Forte prezinta o rezistenta uniforma la solicitari mecanice permitand montarea pe perete a unor obiecte de mobiler mari. Montarea corpourilor de mobilier in partea superioara a peretilor va ajuta sa castigati spatiu important in cazul locuintelor de dimensiuni medii sau mici. Variantele de grosime disponibile sunt de 25 si 30 de centimetri.

YTONG Design este o solutie care asigura un grad maxim de creativitate din partea proprietarilor. Produsele permit crearea unor nise, arcade, spatii pentru acvarii, plante sau chiar biblioteci cu rol de separare a unor spatii dintr-o locuinta. YTONG Design este usor de prelucrat si de debitat, iar punerea in opera este mult simplificata. Produsul este ideal pentru delimitarea bucatariilor si a zonelor din bai deoarece este permeabil la vapori si impiedica aparitia mucegaiului. Produsul este ideal pentru cei care iau in calcul realizarea unor seminee, amplasate pe unul dintre peretii casei deoarece este incombustibil, estetic si usor de adaptat pentru orice proiect. Este alegerea potrivita pentru o gama foarte larga de ornamentatii. Grosimea produselor variaza intre 5 si 7,5 centimetri.

Ytong grosime 5cm

YTONG Interior XL este ideal pentru cei care doresc rapiditate in executie si un consum minim de mortar. Datorita dimensiunilor specifice, duble pe inaltime, va fi nevoie de doar patru elemente de zidarie YTONG Interio XL pentru a construi aproape un metru patrat de perete de compartimentare. Timpul de executie este cu 50% mai rapid. Pentru realizarea unor pereti de compartimentare cu YTONG Interio XL veti avea nevoie de mai putine elemente de zidarie, de cantitate de mortar redusa si de o echipa de zidari restransa.

ytong-design birou

YTONG Interior este solutia clasica pentru realizarea peretilor interiori. Acest produs reprezinta raportul optim intre proprietatile termoizolatoare, masivitate termica si accesibilitate. Produsul este disponibil in variante de grosime de la 10 la 15 centimetri.

Despre Xella

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vanzare in 30 de tari. In Romania, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est, in urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR. Cu focus pe inovatie continua si calitate in constructii, Xella produce si comercializeaza in Romania zidarie premium din BCA sub marca YTONG, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.

www.ytong.ro (sisteme complete de zidarie termoizolanta)

joi, 10 decembrie 2015

Hornbach: Vanzarile de masini electrice au crescut cu 5% in acest an


Programul „Rabla la masini electrice si cu acumulatori” continua pana pe 2 ianuarie 2016
Recomandari de cadouri pentru Craciun

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, masinile electrice devin, treptat, un produs nelipsit din casele romanilor, acest lucru fiind demonstrat si de cresterea vanzarilor pe aceasta categorie cu 5% in acest an. Din acest motiv, Hornbach continua programul „Rabla la masini electrice si cu acumulatori” in toate magazinele din tara.


Astfel, masinile de gaurit, masinile de insurubat cu acumulator si polizoarele unghiulare ocupa primele locuri in topul celor mai solicitate produse, acestea fiind necesare atat in proiectele de constructii din interiorul locuintei, cat si din gradina. Totodata, sustine compania, romanii apeleaza la masinile electrice si in cazurile punctuale de remediere, reconditionare sau mici reparatii.

„Avand in vedere diversitatea proiectelor in care masinile electrice se pot dovedi utile, cele mai importante criterii de achizitionare pentru produsele din aceasta categorie devin calitatea si durabilitatea”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach.

Potrivit afirmatiilor acestuia, aproximativ 20% din totalul vanzarilor de masini electrice sunt generate de produse din marca proprie Pattfield, fie destinate unui regim de utilizare tip hobby, cat si semiprofesional sau profesional.

Programul ”Rabla la masini si acumulatori” continua

„Cresterea vanzarilor pe acest segment a fost determinata si de programul "Rabla la masini si acumulatori". Devenit deja o traditie in magazinele Hornbach, si anul acesta organizam, in toate magazinele noastre, puncte de colectare pentru a facilita reciclarea masinilor vechi”, a completat reprezentantul companiei.

programul-rabla-masini-electrice-hornbach

In acest fel, pana pe 2 ianuarie 2016, clientii care vor preda un echipament folosit, vor primi o reducere de 100 de lei, ce poate fi utilizata la achizitionarea unei masini electrice marca Worx.

In urma succesului inregistrat prin aceasta campanie in anii anteriori, Hornbach mizeaza si de aceasta data pe o crestere a vanzarilor in cadrul acestei actiuni. Astfel, pentru acest an, estimarile vizeaza strangerea a cca. 6.000 de produse, avand in vedere si sporirea numarului de puncte de colectare prin deschiderea magazinului din Sibiu.

Pe langa produsele din gama Worx, clientii mai pot alege din magazinele Hornbach si masini electrice de la producatori precum Pattfield, Einhell, Bosch, Hitachi, Makita, DeWalt, Proxxon. Acestia beneficiaza, de asemenea, de servicii de consiliere profesionala, atat in alegerea masinii, cat si in selectarea articolelor complementare, precum echipamente de protectie, prelungitoare, etc.

Recomandari de cadouri pentru Craciun

Tot in luna decembrie, pe langa programul „Rabla la masini si acumulatori”, in toate cele sase magazine Hornbach, clientii vor putea gasi si o expozitie de aranjamente florale speciale de Craciun.

Toate cele 10 tipuri de aranjamente puse la dispozitia clientilor au la baza hibrizi de Orhidee Phalaenopsis, una dintre cele mai apreciate plante din magazinele Hornbach pe parcursul anului, insa fiecare vas in care acestea sunt expuse, precum si accesoriile aferente, sunt diferite.

„Am remarcat de-a lungul anilor ca romanii tind sa isi indrepte atentia catre culorile traditionale, cu precadere rosul, motiv pentru care Steaua Craciunului este una dintre cele mai cautate plante de sezon, imediat dupa bradul natural”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Gradina_Hornbach

Disponibila intr-o paleta bogata de culori – rosu, roz, crem sau chiar mixuri de doua culori, Steaua Craciunului ajunge la maturitate chiar in luna decembrie, devenind astfel un cadou potrivit pentru cei dragi. De asemenea, pe langa plantele de sezon, Hornbach vine in atentia clientilor si cu alte recomandari de cadouri, precum coronite de brad natural sau aranjamente cu lumanari.

Despre Hornbach Romania

HORNBACH este o companie multinationala, de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2014/2015 (data bilantului: 28 februarie) o cifra de afaceri (neta) de peste 3,5 miliarde de Euro, in crestere cu 6% comparativ cu perioada anterioara.

Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 5 generatii. in acest moment, concernul detine 153 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in noua tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. HORNBACH garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructie si articole de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand 16.500 de angajati care contribuie la succesul companiei, dintre acestia peste 770 activand in Romania.

luni, 7 decembrie 2015

Reducerile de Craciun incep la Imex Grup


Nu este simplu sa alegeti salteaua de pat dintr-o mare de modele dar cu ajutorul expertilor nostri veti putea sa gasiti solutiile optime si sa va bucurati din nou de nopti linistite. Acum, toate acele dimineti in care va trezeati mai obositi decat atunci cand v-ati pus la somn.

Toate modelele de saltele de la noi de pe site beneficiaza de reduceri in aceasta perioada pentru a putea sa va achizitionati o saltea de pat asa cum v-ati dorit intotdeauna.

Despre modelele de saltele va putem spune ca au aceeasi calitate cu care v-am obisnuit pana acum singura diferenta fiind aceea ca au devenit si mai accesibile cu ocazia Craciunului.

Recomandari privind saltelele de pat

Recomandarea specialistilor este aceea ca inainte sa va alegeti salteaua sa va ganditi la asteptarile pe care le aveti de la aceste saltele intrucat daca veti sti de la bun inceput care sunt caracteristicile pe care sa le indeplineasca va fi mult mai usor sa stiti care este cea perfecta. In plus, echipa noastra de specialisti este mereu pregatita sa va ofere toate informatiile necesare dar si suportul pentru a putea sa aflati mai multe despre statusul livrarii.

Gratie serviciilor de curierat rapid reusim sa onoram comenzi din toata tara fiind prezenti in toate orasele principale dar vom putea sa va aducem aceste saltele chiar in casele dumneavoastra nemaifiind necesar sa va deplasati sau sa gasiti solutii pentru a vi duce chiar acasa.

La noi veti gasi cea mai variata gama de saltele de pat pentru a putea sa alegeti salteaua potrivita. Incepand de la saltele clasice pana la cele ortopedice si nu numai, veti putea gasi totul la cele mai accesibile preturi. Fiecare dintre acestea isi va gasi locul in casele dumneavoastra si va vor transforma dormitorul intr-o adevarata oaza de relaxare.

Alegerea saltelelor

Alegerea saltelelor de pat este extrem de simpla mai ales atunci cand aveti la dispozitie oferta noastra dar inainte de a porni in cautarea celei care sa va transforme dormitorul in locul unde o sa dormiti cu cea mai mare placere, atunci, trebuie sa va orientati catre cele care sunt capabile sa intruneasca toate asteptarile pe care le aveti.

Daca nu dormiti singuri atunci alegeti o saltea destul de mare incat sa incapa lejer doua persoane, marimea este una dintre criteriile esentiale in momentul in care alegeti saltelele de pat. Daca suferiti de anumite afectiuni atunci este bine sa cunoasteti daca tipul de saltea pe care ati ales-o este potrivita pentru dumneavoastra. Daca alegeti salteaua corect atunci aceasta are capacitatea de a ameliora afectiunile dar sa si ofere multe alte astfel de beneficiiimbunatatindu-va starea de spirit in mod considerabi.

Va asteptam la noi pe site

Asadar va asteptam pe site-ul nostru www.imexgrup.ro unde sa rasfoiti paginile noastre cu produse ce au un pret redus in perioada aceasta si, sa puteti avea salteaua mult dorita fara prea mult efort. Cu un singur click veti putea avea salteaua de pat dorita iar specialistii nostri va vor oferi intreg suportul necesar pentru a puta sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

marți, 1 decembrie 2015

Tabla striata din otel, un material sustenabil si inovator, cu potential infinit de reciclare


Otelul este sustenabil si inovator, cu potential infinit de reciclare. In dezvoltarea societatilor moderne acest material joaca un rol esential.

H Metal este partenerul dumneavoastra de incredere pentru achizitionarea produselor metalurgice de cea mai buna calitate. Experienta acumulata pana acum, dar si pasiunea cu care reprezentantii firmei isi fac meseria, ii recomanda sa sfatuiasca fiecare client astfel incat sa raspunda nevoilor acestuia.

Tabla striata din otel este un material decorativ, care are o textura proeminenta. Formatiunile de pe suprafata tablei striate au un efect anti-alunecare. Acest produs nu se uzeaza cu usurinta si este perfect pentru suprafatele ce necesita auto-drenaj.

Aplicatiile tablei striate din otel se regasesc in: industria automobilelor, constructiile navale, transportul feroviar, diverse constructii industriale, spatii depozitare, in interiorul ambulantelor si masinilor de pompieri.

Cel mai adesea, acest tip de tabla este utilizat pentru fabricarea scarilor sau a zonelor de acces unde exista pericol de alunecare.

Trepte din tabla striata

Aspectul unei scari poate fi schimbat complet de tipul treptelor. Atunci cand intrebuintarea unei scari este de natura industriala, sau amplasarea scarilor nu permite folosirea altor tipuri de materiale, cea mai buna alegere este o scara cu trepte din tabla striata.

Treptele din tabla pot fi integrate perfect oricare ar fi structura de rezistenta a scarii, pe vanguri centrale, laterale, excentrice sau sustinute de un ax central.

Echipa H Metal va ofera urmatoarele sfaturi: suprafata tablelor trebuie sa fie curata, lipsita de pojghite, aschii, sufluri, crapaturi, incluziuni nemetalice si de zgura, lipsuri de material, suprapuneri si stratificari.

Foile de tabla striata au formatul 1500 x 6000 mm. Produsul poate avea grosimea de 3, 4, 5, 6 , 8 si 10 mm.

Tabla striata tip lacrima, H-Metal

Calitate otel: S 235, S 275, S 355 conform EN 10025 - 2

Standardul EN 10025 – 2 se aplica pentru produsele laminate la cald din oteluri de constructii si specifica conditiile tehnice de livrare pentru oteluri de constructii nealiate.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro