vineri, 27 ianuarie 2017

Tabla zincata, un produs rezistent, calitativ si eficient


Tabla zincata este un material de constructii cu o gama larga de utilizare in domenii cum ar fi: industria auto, constructii, poduri sau electrocasnice. Este utilizata in aplicatii atat la interior, cat si la exterior.

Produsul prezinta un grad ridicat de plasticitate si este disponibil intr-o varietate de grosimi a stratului de zinc (intre Z50 si Z600 g/m2). Cu cat este mai gros stratul de zinc aplicat, cu atat creste rezistenta la coroziune.

Datorita stratului protector de zinc aplicat, ce o face mult mai rezistenta, calitativa si eficienta, tabla zincata reprezinta o varianta imbunatatita a tablei clasice din otel.

Tabla zincata prezinta o serie de avantaje ce sunt reflectate intr-o durata foarte lunga a utilizarii materialului si un bun raport calitate-pret. Este un tip de produs metalurgic care nu necesita intretinere: stratul de zinc protejeaza materialul de baza si actioneaza ca o bariera de sacrificiu impotriva deteriorarii materialului prin rugina.

Se impune urmatoarea precizare, zincul nu are rezistenta fata de acizi si baze. De aceea trebuie evitata expunerea intr-un mediu cu vapori si gaze corozive (clorul si hidrogenul sulfurat).

tabla-zincata-cutata-12-m

H Metal comercializeaza pe langa tabla zincata lisa si varianta de tabla zincata cutata. Acest produs este utilizat pentru constructia de pereti laterali, garduri sau acoperisuri.

tabla-zincata-rulou-hmetal

Foile de tabla zincata cutata va ajuta sa realizati rapid si cu un buget minim un gard pentru imprejmuirea unor hale, cladiri diverse sau inchiderea unor intrari.

tabla-zincata-cutata-hmetal

5 caracteristici pe care le are un acoperis realizat din tabla zincata cutata:

1. Design modern si placut ochiului
2. Montaj relativ usor datorita greutatii reduse
3. Protectie ridicata impotriva agentilor corozivi
4. Rezistenta ridicata la socuri mecanice
5. Posibilitate de vopsire in diferite culori

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu